top of page
Restaurant Interior

Om Mari

Jeg hjelper mennesker som føler de ikke er hvor de vil være i livet ved å komme seg ut av autopilot, gamle mønstre og helseutfordringer så de kan ta vare på deg selv gjennom å bygge solide ritualer i hverdagen. 

 

Det eneste problemet er at du sliter med å vite hva kroppen din trenger, og klarer ikke holde på gode vaner lenger enn en uke før det sklir ut og bruker mye tid på å tenke på hva du burde gjøre. 

 

Sammen skal vi alaysere dine symptomer og mål. Vi skal se på samspill mellom det mentale og kroppen. Vi skal undersøke hva som holder deg tilbake og hvilke ritualer du kan bruke for å komme nærmere hvor du vil være.

 

Da kan du komme over lav energi, hormonubalanse og den evige følelsen av at gjøremålslista aldri tar slutt og dermed fokusere på akkurat hva du trenger, hvordan du skal komme dit...

 

og det kjennes overkommelig!

bilde med sort bakgrund.jpeg

Min Historie

Jeg har alltid vært en stressa person som sa JA til alt for mye ting, som ikke hørte på hva kroppen egentlig sendte signaler om, som bet tennene sammen for å være "god nok"...  Jeg pushet på og leverte det som var forventet av meg, uten helt å "sjekke inn" med meg selv.

 

Min interesse for ernæring, hormonbalanse og ritualer våknet for alvor da stressnivået mitt toppet seg da jeg fikk en datter med spesielle behov.

 

Det var som om fordøyelse, søvn, hormonbalanse, immunsystemet og energinivået mitt tok ferie, og jeg følte jeg måtte drikke kaffe, spise noe søtt og ligge på sofaen så fort jeg hadde anledning.

 

Jeg var ofte syk og hadde vondt i muskler og ledd. Jeg kjente ikke på at jeg var stressa, for jeg var i høygir.

Jeg ble introdusert til ernæringsterapi da hormonene og fordøyelsen var på sitt verste, og gjorde en symptomanalyse og noen enkle endringer i matveien….

 

Og de fysiske symptomene mine forsvant!

 

Jeg ble så ivrig, og tenkte hvis dette kan ha en så stor innvirkning på meg, så ville det vært en ære å gi noe av dette til andre. Så her er punktet hvor jeg hoppet av min næringslivsjobb i London for å bli student igjen i 4 år til!

Jeg elsker faget, og har aldri angret på det valget!

Mari_smoothie.jpeg

Det var da jeg selv kjente innvirkingen av ernæringsterapi på kroppen at jeg bestemte meg for å utdanne meg innen feltet.

"It is health which is real wealth, and not pieces of gold and silver."

 

Mahatma Gandhi

On the Beach

Om meg 1 

Jeg fant kjærligheten på en liten strand i Venezuela, som resulterte i at jeg flyttet til London, giftet meg, fikk 3 barn og skiftet karriere til det jeg elsker.

pexels-lilartsy-3166839.jpg

Om meg 2

Akkurat nå leser jeg Gabor Mate´s  “When the body says no- The cost of hidden stress”

- og kjenner på en enorm motivasjon på å dele det med de som trenger det.

pexels-ekrulila-2127789.jpg

Om meg 3

Mitt største impulsøyeblikk var å hoppe i fallskjerm over en innsjø i New Zealand etter å se det euforiske ansiktene til noen damer som akkurat hadde landet etter et hopp

pexels-thirdman-6957386.jpg

Om meg 4

En ting jeg er god på er å integrerer kunnskap fra flere områder og finne fellesnevner. Jeg tenker helhet og ser muligheter.

Book en kartleggingssamtale for å finne ut hva som er din største kilde til fornyet energi!

bottom of page